Представники Німецько-Української промислово-торговельної палати відвідали завод KREISEL

10 жовтня 2023 року делегація представників Німецько-Української промислово-торговельної палати відвідали завод KREISEL в м. Фастів.

10 жовтня 2023 року делегація представників Німецько-Української промислово-торговельної палати відвідали завод KREISEL в м. Фастів з метою ознайомлення з виробничими можливостями та розвитком компанії під час воєнного стану в Україні.
Делегацію очолив голова правління Німецько-Української промислово-торговельної палати Райнер Перау, також серед учасників були представники інших виробничих компаній та преси, у тому числі відомого німецького економічного тижневика Handelsblatt. На зустріч з представниками німецького бізнесу прибув мер міста Фастова Нетяжук Михайло Володимирович, який висловив подяку німецьким інвесторам за підтримку у розвитку українського бізнесу.
Генеральний директор компанії KREISEL в Україні Андрій Володимирович Бойко розповів про розвиток компанії в довоєнний період та особливості під час воєнного стану, про плани на майбутнє з розширення виробництва на Західній Україні.
Представникам делегації була проведена екскурсія по території заводу KREISEL для ознайомлення з повним виробничим процесом сухих та рідких будівельних сумішей. Екскурсія також включала відвідування двох лабораторій з розробки нових продуктів та контролю якості, розташованих на території заводу.
Учасники делегації були вражені позитивним досвідом української компанії з дотримання всіх високих стандартів з виробництва, що буде сприяти надалі позитивному розвитку виробництва в Україні.